FlyOnix inseamna vanzarea de produse si servicii profesionale de reincarcare cartuse inkjet si laser, pentru echipamente de printare Canon, Hewlett Packard, Epson, Lexmark, Xerox, Brother si Samsung, cu o experienta de peste 15 ani in domeniu. Oferta de consumabile acopera toata gama de cartuse cerneala si tonere laser, avand posibiliatea de a se alege pe orice criteriu consumabile originale, compatibile, refill kit-uri sau optiunea de a se reincarca un cartus de cerneala sau laser cu cerneala si respectiv toner caracteristice fiecarui tip de imprimanta jet, imprimanta laser sau copiator laser.

Reincarcarea cartuselor pentru imprimantele cu jet de cerneala negra, cyan, magenta si yellow se face pe loc, in maxim 15 minute. Reumplerea consumabilelor pentru imprimantele si copiatoarele laser se face in maxim 30 minute, in functie de tipul echipamentului. Pentru anumite tipuri speciale de echipamente, termenul de incarcare se poate prelungi cu pana la 24-48 ore. Se poate opta si pentru reconditionarea consumabilelor pentru imprimantele laser si copiatoare, inlocuindu-se principalele componente care prezinta uzura (cilindrii, lamele de stergere, pinioane) si scad calitatea imprimarii.

Reincarcarea cartuselor laser se realizeaza dupa aspirarea in totalitate a tonerului rezidual aflat in cartus (folosind un aspirator special pentru toner). Pentru obtinerea unei imprimari de calitate dupa reincarcare, se inspecteaza gradul de uzura a cartusului (cilindru fotosensibil, lamele, role, distantiere plastic, roti dintate). Daca exista parti uzate, ele se vor inlocui sau reconditiona. Rezervorul de toner este umplut si toate substantele care ajuta la angrenare sunt inlocuite cu unele noi.

  • Reincarcare cartuse laserjet negru si color;
  • Refill-uri la o gama foarte larga de cartuse cu cerneala;
  • Inlocuire cip-uri la cartuse;
  • Reconditionari cartuse/tonere;
  • Inlocuire fuser / fixing film;
  • Reconditionare/Curatare/Inlocuire cilindru;
  • Reconditionare/Curatare/Inlocuire unitate imagine;

 

Go to top